Известие

Collapse
No announcement yet.

температура на колата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

а перката при мен се включва при 60 и доста бавно се качва на 80 и то след здраво натискане на педала.... значи ли че и аз съм за термостат ? и евентоално ако остане за сега така а зимата да го сменя има ли зна4ение или наи-добре е да си го сменям сега
    Lexus Is200
    Honda CBR 600 F4i

Comment

Първоначално публикувано от alfista146
      добре де тази температура от клипчето неми се струва нормална http://youtube.com/watch?v=Gy9XwdM1ZwM
      При адска жега е абсолютно нормална
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Перката би следвало да се включва над 90 градуса, по спомен мисля че са 92гр.
        146 1.6 Boxer

Comment

А МОЖЕ ЛИ ДА МИ ОТЧИТА ГОЛЯМ РАЗХОД ОТ ТОВА ЧЕ НЕ ЗАГРАВЯ НА 90 ГР., ОСОБЕННО ИЗВЪН ГРАДА
          И АЗ ЗНАМ ЧЕ ПЕРКАТС Е ВКЛ. М/У 89 И 92ГР.
          Alfa 145 1.6 BOXER

Comment

Щом я караш на 60 градуса извън града определено ти качва и разхода на гориво. Дали е само от това повишеният ти разход е трудно да се каже така - най вероятно не е само от това, но смяната на термостата е добро начало
            97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
            02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
            Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

Гледам разграфено е до 120 градуса , на колко градуса светва лампата за туинспарка - 108 ли ?
              97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

кажете ми откъде да си купя или намеря капак за въздушен филтър за 145 1.6

Comment

По моргите няма ли, иначе от другаде незнам, ако е нов
                  Alfa 145 1.6 BOXER

Comment

Колег забравих да споделя с вас следното, преди около 1 месец си смених термостата, то били голям рай бе хора, разхода падна, колата си работи нормално, а парното бонбон, но стария си го пазя за лятото, защото е идеален )
                    Който има да смен термостат да не чака, ГЛОМА ГРЕШКА
                    Цена:>40лв. термостат, смяна 20лв., атифриз 20лв., тотал= 80лв.->проблема решен
                    Alfa 145 1.6 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от kanzlera
                      Цена:>40лв. термостат, смяна 20лв., атифриз 20лв., тотал= 80лв.->проблема решен
                      a аз няма да се оплаквам като за нашата го даваха по каталог 160+ добре че от вантотреид позваниха на ляво на дясно и ни го наметиха в T&N за около70 на BEHR (ама пак прави проблеми май ) искам само да ви попитам тази марка БЕХР добра ли е...от Т&Н казаха че са "мерцереса"на термостатите но както казах изкара един сезон и от извесно време прави мизерий
                      Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                      sigpic

Comment

Аз съм чувал добри отзиви. И моя е такъв, вече една година си бачка перфектно (да чукна на дърво)
                        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Моята сутрин, когато е студено до работа за около 30мин едвам стига до 60 градуса, но никога не ми е превишавала дори при 40 градусовите жеги а извън града ми е почти винаги на 60. За смяна ли съм
                          Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

Първоначално публикувано от kalata8
                            Моята сутрин, когато е студено до работа за около 30мин едвам стига до 60 градуса, но никога не ми е превишавала дори при 40 градусовите жеги а извън града ми е почти винаги на 60. За смяна ли съм
                            Най-вероятно да. И след смяната идва и парното, и разхода и всичко заспива
                            145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

За смяна си. Не е нормално за 30 мин да не може да загрее. Мойта загрява за 10 мин до 90 гр. и после вече не мърда, ма тва след като смених термоса.
                              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov
                                За смяна си. Не е нормално за 30 мин да не може да загрее. Мойта загрява за 10 мин до 90 гр. и после вече не мърда, ма тва след като смених термоса.
                                И мойта паля я чакам 1-2 мин като е студено карам си и след не повече от 10 мин и е на 90 градуса и ни нагоре ни надолу : )
                                Alfa Romeo 146 1.8 16v '98 144 hP , Audi a6 2.5tdi 180 ks 4x4

Comment

Working...
                                X